Tégla, Ytong, zsalukő, áthidaló

72 találat a szűrt feltételek szerint

LeierPLAN 10/50 N+F tégla

A LeierPLAN 10 N+F tégla anyag- és helytakarékos megoldást kínál, mely mindössze 10 cm vastag nem teherhordó válaszfalat eredményez.

 

Csak ajánlatkérés

LeierPLAN 12/50 N+F tégla

A LeierPLAN 12 N+F téglánkat szerelvényezhető válaszfalak építésére ajánljuk, melyek 12 cm vastagsággal rendelkeznek és nem teherhordók.

 

Csak ajánlatkérés

LeierPLAN 25 N+F tégla

A LeierPLAN 25 N+F tégla idő- és anyagtakarékos megoldást kínál. 25 cm vastag belső teherhordó falak építéséhez fejlesztettük ki. A nútféderes kialakítás függőleges habarcstöltést nem igényel.

 

Csak ajánlatkérés

LeierPLAN 30 N+F tégla

A LeierPLAN 30 N+F tégla a hőszigetelés nyújtotta kényelem mellett lehetőség van arra, hogy olyan helyeken is alkalmazzuk, ahol a 38 cm-es falazatra nincs lehetőségünk. Belső tartófalak és vázkitöltő külső falazatok építésére is kiválóan alkalmas.

 

Csak ajánlatkérés

LeierPLAN 38 N+F tégla

A LeierPLAN 38 N+F tömegének köszönhetően nagyszerű a hőszigetelő képessége, normál falazó- és vakolóhabarcs használata esetén is. 38 cm-es falvastagság mellett, teherhordó külső és belső falazatok készítésére is rendkívül alkalmas.

 

Csak ajánlatkérés

LeierPLAN 45 N+F tégla

A LeierPLAN 45 N+F tégla a csiszolt N+F termékcsalád kiemelkedő terméke. Kiváló hőszigetelési, és hőtároló tulajdonságokkal rendelkezik, amit rendkívüli hanggátló képessége tesz még egyedülállóbbá.

 

Csak ajánlatkérés

LeierPLAN 30 Pro tégla

A LeierPLAN 30 Pro tégla kiemelkedő hőszigetelési és hőtároló tulajdonsággal rendelkezik. 30 cm vastag külső és belső teherhordó fal építésére alkalmas.

 

Csak ajánlatkérés

LeierPLAN 38 Pro tégla

A LeierPLAN 38 Pro tégla kiemelkedő hőszigetelési és hőtároló tulajdonsággal rendelkezik. Elsősorban 38 cm vastag külső teherhordó fal építésére alkalmas.

 

Csak ajánlatkérés

LeierPLAN 44 Pro tégla

A LeierPLAN 44 Pro tégla kiemelkedő hőszigetelési és hőtároló tulajdonsággal rendelkezik. Elsősorban 44 cm vastag külső teherhordó fal építésére alkalmas.

 

Csak ajánlatkérés

LeierPLAN 44 iSO tégla

Az úgynevezett „töltött-tégla" technológiával készült falazóelemek - további homlokzati hőszigetelés nélkül is - olyan kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek, hogy akár minősített passzívház színvonalú épületek is építhetők belőlük.

 

Csak ajánlatkérés

Leiertherm 30 AKU HT tégla

Kiváló hanggátlási értékekkel rendelkező tégla, habarcstáskás kialakításának köszönhetően pedig egyszerűbbé teszi a falazást. Elsősorban hanggátló falazatok építéséhez ajánlott. 30 cm vastagságú falazat építésére alkalmas.

 

Csak ajánlatkérés

Leiertherm 10 N+F tégla

A Leiertherm 10 N+F tégla helytakarékos kivitelezése lehetővé teszi, hogy csupán 10 cm vastag nem teherhordó válaszfalak készüljenek a használatával.

 

Csak ajánlatkérés

pageup