Térkő, térburkolat, kertépítés

44 találat a szűrt feltételek szerint

Cemix - LB-Knauf Kvarchomok

A Cemix Kvarchomok egy gyárilag előkevert kvarchomok.

 

Csak ajánlatkérés

Leier mederlap quartz

Természetes és mesterséges tavak, vízfolyások, csatornák, földgátak, töltések valamint bevágások meder-, illetve rézsűburkolására ajánljuk.

 

Csak ajánlatkérés

Leier Kaiserstein EUROLINE burkolólap

Az Appeninek, Pireneusok, Ardennek, Alpok színvilága festékanyag hozzáadása nélkül, természetes eredetiségével mutatkozik meg lapjainkon. Euroline lapcsaládunk Európa hegységeinek legnemesebb kőzeteit jeleníti meg.

 

Csak ajánlatkérés

Leier Kaiserstein FACELIFT burkolólap

Tetszetős, mélységi kőzetekből álló kopóréteggel ellátott burkolólap családunkat attraktív színekben kínáljuk. Tetszőlegesen kombinálható Classic-Line, illetve Euroline burkolólapokkal. Teraszok, járdák ideális burkolóanyaga.

 

Csak ajánlatkérés

Leier Kaiserstein PALAIS burkolólap

A lap elkészítéséhez felhasznált nemes zúzalék finom becsiszolása adja a lapfelület optikai eleganciáját. A természetes nemes kőzet kopóréteg garantálja a lapburkolat különösen nagy ellenálló képességét.

 

Csak ajánlatkérés

Leier Kaisersten GAIA burkolólap

Fedezze fel a felületburkolás művészetét, fejezze ki egyéniségét! Kiváló minőségű felületek finom fényei, elegáns monokróm és krém színek, nagyobb méretű, de könnyen kezelhető lapméretekkel.

 

Csak ajánlatkérés

Leier Kaiserstein DOM natúr térkő

A térkő kopórétegéhez felhasznált különleges kvarchomok nem csak a burkolat finom, elegáns megjelenését, hanem a felület nagy kopási ellenállását is biztosítja.

 

Csak ajánlatkérés

Leier Kaiserstein DOM antik térkő

A DOM® Antik térkő rusztikus megjelenését a szabálytalanul letört élek biztosítják. Az agyagszürke, palaszürke, és téglavörös színek hansúlyossá teszik a térkő természetes karakterét.

 

Csak ajánlatkérés

Leier Kaiserstein MERCATO térkő

A satírozott felület, szabálytalanul letört élek egyedi, antik hatást biztosítanak. Megfelelő színválasztással meleg hatást kölcsönöz a burkolat környezetének.

 

Csak ajánlatkérés

Leier Kaiserstein TAVERNA térkő

A TAVERNA térkő nagyszerűsége a ház körüli burkolt felületek fantáziadús kialakításában mutatkozik meg. A sikeres megjelenés titka az egyszerű formákban, szép színekben rejlik.

 

Csak ajánlatkérés

Leier Kaiserstein TAVERNA GIGANT térkő

A TAVERNA GIGANT térkő nagyszerűsége a ház körüli burkolt felületek fantáziadús kialakításában mutatkozik meg. A sikeres megjelenés titka az egyszerű formákban, szép színekben rejlik.

 

Csak ajánlatkérés

Leier Kaiserstein PATRIA térkő

A kombinált csomagolással, 5 méretben és két burkolási szélességel megjelenő PATRIA térkőnél a szigorú vonalvezetést ötvöztük a játékos burkolatképpel.

 

Csak ajánlatkérés

pageup