Akciós!

18V 4-6 Ah Power X-change akkumulátor

Cikkszám: 4511502

Valamennyi Power X-Change készülékhez használható:Költséghatékony, környezetkímélő, maximális rugalmasságot biztosító megoldás ház körüli és kerti munkákhozMULTI-Ah technológia: 6 Ah (max.

Raktáron, több mint: 1 db

Személyes átvétel:
Akár a mai napon

Rendelhető!
Kiszállításidő 5-7 munkanap

call

Készlet információért hívjon minket! +36 20 379 4398

/ db

Leírás

teljesítmény) és 4 Ah akkumulátor (hosszú élettartam) üzemmódok közül választhatóvja az akkumulátort és így 3x hosszabb élettartamot biztosítAz akku töltöttségi szintjét %-os formában, a digitális kijelzőn ellenőrizhetiTovábbfejlesztett cellák, 100 %-kal nagyobb teljesítmény, maximális erőátvitelPLUS technológia: több erő a teljesítményintenzív munkákhozA folyamatvezérelt akkumulátor felügyeleti rendszer (ABS)maximális biztonságot, optimális teljesítményt, üzemidőt és élettartamot garantálKábelek nélküli munkavégzés, bárhol, bármikorNincs memória-effektus a kiváló miniőségű lítium-ion celláknak köszönhetőenMélykisülés elleni védelem, egyenletes teljesítményNagyfokú ütésvédelem és biztos fogás a gumírozott burkolatnak köszönhetőenSüllyesztett fogantyúk az akku egyszerű kivétele érdekébenPornak, rozsdának és fizikai behatásoknak ellenálló kivitel36 V (TWIN-PACK) feszültséget igénylő alkalmazásokhoz.


Az Einhell 18 V 4-6 Ah Multi-Ah PXC PLUS akkumulátora a Power X-Change termékcsalád egymással kombinálható, multifunkcionális lítium-ion akkumulátorainak egyike. Az univerzális Power X-Change akkumulátorokkal a termékcsalád valamennyi készülékét működtetheti, így bátran használhatja ugyanazt az akkumulátort kerti munkákhoz, vagy épp szerszámgépek üzemeltetéséhez. Miért érdemes kipróbálnia? Mivel csupán egy-egy akkumulátorra és töltőkészülékre lesz szüksége az egyes szerszámok és gépek üzemeltetéséhez, ezért nem csak a pénztárcáját kíméli, hanem a maximális rugalmasságot biztosító akkumulátoros Power X-Change termékekkel a környezetet is óvja! Sőt! Az univerzális megoldásnak köszönhetően a különböző típusú töltők és akkumulátorok használatából és tárolásából adódó káoszt is elkerülheti. A MULTI-Ah technológia lehetővé teszi, hogy választhasson a maximális teljesítményt garantáló 6 Ah, vagy a háromszor hosszabb élettartamot biztosító 4 Ah óra üzemmódok közül. A legújabb generációs lítium-ion cellák 100 %-kal nagyobb teljesítményt biztosítanak, bármilyen munkához használja is a készülékeket. A teljesítményintenzív feladatok elvégzéséhez a PLUS-technológia nyújt extra támogatást. Mivel nincs memória-effektus és mélykisülés, ezért a kiváló minőségű akkumulátorok egyenletes és nagy teljesítményt tudnak leadni. A 18 V 4-6 Ah Multi-Ah Power X-Change PLUS a Power X-Change család csúcskategóriás akkumulátora, amelyet a TWIN-PACK technológiának köszönhetően (egy másik 18 V PXC akkumulátorral együtt) 36 V feszültséget igénylő munkákhoz is használhat. A beépített mikroprocesszornak köszönhetően az aktív akkumulátor felügyeleti rendszer (ABS) folyamatosan felügyeli és vezérli az akkumulátor valamennyi paraméterét, maximális biztonságot, optimális teljesítményt, maximális üzemidőt és élettartamot biztosítva ezzel. Az aktuális töltöttségi szintet - százalékos formában - a digitális kijelzőről olvashatja le. Az akku pornak, rozsdának és fizikai behatásoknak ellenálló kivitelben készül. A gumírozott burkolat nagyfokú ütésvédelemet és biztos fogást kölcsönöz, a süllyesztett fogantyúk segítségével pedig egyszerűen kiveheti az akkumulátort a készülékekből.

Hasonló termékek

PXC-Twinpack 2,0Ah 2 db akkumulátor

Einhell akku PXC-Twinpack 2,0 AhGyártó cikkszám 4511488• Univerzálisan használható a Power X-Change termékcsalád valamennyi készülékéhez• Huzamosabb használat a két darab egyeként 2,0 Ah kapacitású Power X-Change akkumulátorral• Maximális biztonság az Einhell proaktív akkumulátor felügyeleti rendszerének köszönhetően• Hosszabb élettartam az alkalmazkodó töltés révén• Nincs mélykisülés a kiváló minőségű lítium-ion celláknak köszönhetően• Valamennyi paramétert a legmodernebb alkatrészek ellenőrzik• Folyamatosan ellenőrizhető töltöttségi szint a 3 darab LED-nek köszönhetően• Nagyfokú ütésvédelem és biztos fogás a gumírozott burkolatnak köszönhetően• Kényelmes használat a süllyesztett fogantyúk révénMűszaki adatokEgyenáram 18 VAkkumulátor kapacitása 2 AhMax. power 450 WAkkumulátorok száma 2 PiecesLogisztikai adatokTermék súlya (kg) 0Egyedi csomagolás mérete 249 mm x 114 mm x 269 mmTermékleírásAz Einhell PXC-Twinpack 2,0 Ah akkumulátora az Einhell rugalmas és nagy teljesítményű Power X-Change termékcsalád tagja. A Power X-Change sorozat univerzálisan felhasználható akkumulátorai valamennyi PXC eszközzel kombinálhatók, függetlenül attól, hogy az adott termék szerszám vagy a kerti sorozat része. A Twinpack két darab 18 V 2,0 Ah-s akkumulátort tartalmaz: dupla teljesítmény, számtalan felhasználási lehetőséggel! A készülék magában egyesíti az akkumulátoros eszközök vezeték nélküli szabadságát a kiváló minőségű lítium-ion cellákkal. Így még nagyobb teljesítményt nyújtva ellenáll az akkumulátorok szokásos betegségeinek: a kiváló minőségű, lítium-ion technológiával készült akkumulátoroknál nincs mélykisülés, az alkalmazkodó töltésnek köszönhetően pedig jelentősen meghosszabbodik az akkumulátor élettartama. Az Einhell proaktív akkumulátor felügyeleti rendszere maximális biztonságot nyújt, az akkumulátorok paramétereit pedig folyamatosan felügyelik a legmodernebb alkatrészek. A háromfokozatú LED-ről bármikor leolvashatja a töltöttségi szintet. A gumírozott burkolat nagyfokú ütésvédelmet és biztos fogást garantál. A mélyedésekkel ellátott, formatervezett akkumulátorok behelyezése és kivétele rendkívül egyszerű.

 

Csak ajánlatkérés

GE-PB 36/18 Li - akkumulátortartó öv

A Power X-Change család tagja Többfunkciós – alkalmas 36 V-os és 18 V-os készülékekhez Csökkentette a termék súlyát, ha az akkumulátort a testen hordja Párnázott csípőöv az optimális viselési kényelemért Nagy csat a könnyű nyitáshoz és záráshoz Kiegészítő kábelakasztó a gyakorlatilag megbízható kábelekhez 18 V-os működéshez a második elemnyílás egyszerű eltávolítása Akkumulátor és töltő nélkül szállítva (külön megvásárolható) A GE-PB 36/18 Li Einhell akkumulátor öv csökkenti az Einhell vezeték nélküli eszköz súlyát azáltal, hogy az akkumulátort közvetlenül a testén hordja. A robusztus kialakítású és kényelmes, párnázott csípőövvel az optimális viselési kényelem érdekében az öv megkönnyíti az akkumulátoros szerszámokkal való munkát. Például a Power X-Change sövényvágókkal, oszlopfűrészekkel, többfunkciós készülékekkel, levélfúvókkal és levélporszívókkal, trimmerekkel vagy láncfűrészekkel energiahatékonyabban és kényelmesebben végezhet munkát. A Power X Change család többfunkciós tagja 36 V-os és 18 V-os készülékekhez alkalmas; tisztán 18 V-os működéshez a második elemnyílás könnyen eltávolítható. A kiegészítő kábelkampó alkalmas bonyolult munkákhoz, kis mozgástérrel: A kábelek könnyen rögzíthetők a praktikus horoghoz. A nagy csat lehetővé teszi az öv könnyű és gyors nyitását és zárását. Az akkus öv hossza egy állítható csípőöv segítségével maximum 150 cm-ig tökéletesen beállítható a testedhez.

 

Csak ajánlatkérés

PXC akku fali tartó

Kompatibilis az összes Power X-Change akkumulátorralvégtelenül bővíthető korlátlan mennyiségű akkumulátor tárolására Maximális méretezhetőség a moduláris felépítésnek köszönhetően Egyszerű összeszerelés a hornyos csatlakozásnak köszönhetően Az akkumulátor bepattintható funkciója biztosítja a rögzítést a fej felettszereléskor, valamint lakókocsiban vagy autóban való használat közben Tartalmaz 4x csavart és 4x tiplit a rögzítéshez   Termék leírásaAz Einhell Power X-Change akkumulátorrögzítő modul az Einhell összes Power X-Change akkumulátorával kompatibilis. Az okos moduláris felépítés előnyével az akkumulátorrögzítő modul végtelenül bővíthető korlátlan mennyiségű akkumulátor tárolására. Ennek eredményeként az akkumulátorrögzítő modul minden munkahelyen maximális méretezhetőséget kínál. Az egyszerű összeszerelés a hornyos csatlakozásnak köszönhetően. A rögzítő modul bepattintható funkciója biztosítja a rögzítést, még fej fölé szerelve is. Ennek köszönhetően lakókocsiba és autóba is biztonságosan felszerelhető. A készlet négy csavart tartalmaz fa falra rögzítéshez, valamint négy tiplit, négy betonra rögzítéshez.

 

Csak ajánlatkérés

18V 4,0Ah Power-X-Change Plus

Az Einhell 18 V 4,0 Ah Power X-Change PLUS akkumulátor a Power X-Change termékcsalád valamennyi tagjával kombinálható, multifunkcionális lítium-ion akkumulátorainak egyike. Az univerzális Power X-Change akkumulátorokkal a termékcsalád valamennyi készülékét működtetheti, így bátran használhatja ugyanazt az akkumulátort kerti munkákhoz, vagy épp szerszámgépek üzemeltetéséhez. Miért érdemes kipróbálnia? Mivel csupán egy-egy akkumulátorra és töltőkészülékre lesz szüksége az egyes szerszámok és gépek üzemeltetéséhez, ezért nem csak a pénztárcáját kíméli, hanem a maximális rugalmasságot biztosító akkumulátoros Power X-Change termékekkel a környezetet is óvja! Sőt! Az univerzális megoldásnak köszönhetően a különböző típusú töltők és akkumulátorok használatából és tárolásából adódó káoszt is elkerülheti. A legújabb generációs lítium-ion cellák 17%-kal kompaktabb és 20%-kal könnyebb kialakítást tesznek lehetővé, illetve 100 %-kal nagyobb teljesítményt biztosítanak, bármilyen munkához használja is a készülékeket. A teljesítményintenzív feladatok elvégzéséhez a PLUS-technológia nyújt extra támogatást. Mivel nincs memória-effektus és mélykisülés, ezért a kiváló minőségű akkumulátorok egyenletes és nagy teljesítményt tudnak leadni. A 18 V 4,0 Ah PXC PLUS a Power X-Change család csúcskategóriás akkumulátora, amelyet a TWIN-PACK technológiának köszönhetően (egy másik 18 V PXC akkumulátorral együtt) 36 V feszültséget igénylő munkákhoz is használhat. A beépített mikroprocesszornak köszönhetően az aktív akkumulátor felügyeleti rendszer (ABS) folyamatosan felügyeli és vezérli az akkumulátor valamennyi paraméterét, biztonságos működést, optimális teljesítményt, maximális üzemidőt és élettartamot biztosítva ezzel. Az aktuális töltöttségi szintet egy 3 fokozatú LED kijelzőről olvashatja le. Az akku pornak, rozsdának és fizikai behatásoknak ellenálló kivitelben készül. A gumírozott burkolat nagyfokú ütésvédelemet és biztos fogást kölcsönöz, a süllyesztett fogantyúk segítségével pedig egyszerűen kiveheti az akkumulátort a készülékekből. Egyenáram 18 V Akkumulátor kapacitása 4000 mAh Max. teljesítmény 900 W Akkumulátorok száma 1 Pieces

 

Csak ajánlatkérés

Kapcsolódó termékek

PXC-Twinpack 2,0Ah 2 db akkumulátor

Einhell akku PXC-Twinpack 2,0 AhGyártó cikkszám 4511488• Univerzálisan használható a Power X-Change termékcsalád valamennyi készülékéhez• Huzamosabb használat a két darab egyeként 2,0 Ah kapacitású Power X-Change akkumulátorral• Maximális biztonság az Einhell proaktív akkumulátor felügyeleti rendszerének köszönhetően• Hosszabb élettartam az alkalmazkodó töltés révén• Nincs mélykisülés a kiváló minőségű lítium-ion celláknak köszönhetően• Valamennyi paramétert a legmodernebb alkatrészek ellenőrzik• Folyamatosan ellenőrizhető töltöttségi szint a 3 darab LED-nek köszönhetően• Nagyfokú ütésvédelem és biztos fogás a gumírozott burkolatnak köszönhetően• Kényelmes használat a süllyesztett fogantyúk révénMűszaki adatokEgyenáram 18 VAkkumulátor kapacitása 2 AhMax. power 450 WAkkumulátorok száma 2 PiecesLogisztikai adatokTermék súlya (kg) 0Egyedi csomagolás mérete 249 mm x 114 mm x 269 mmTermékleírásAz Einhell PXC-Twinpack 2,0 Ah akkumulátora az Einhell rugalmas és nagy teljesítményű Power X-Change termékcsalád tagja. A Power X-Change sorozat univerzálisan felhasználható akkumulátorai valamennyi PXC eszközzel kombinálhatók, függetlenül attól, hogy az adott termék szerszám vagy a kerti sorozat része. A Twinpack két darab 18 V 2,0 Ah-s akkumulátort tartalmaz: dupla teljesítmény, számtalan felhasználási lehetőséggel! A készülék magában egyesíti az akkumulátoros eszközök vezeték nélküli szabadságát a kiváló minőségű lítium-ion cellákkal. Így még nagyobb teljesítményt nyújtva ellenáll az akkumulátorok szokásos betegségeinek: a kiváló minőségű, lítium-ion technológiával készült akkumulátoroknál nincs mélykisülés, az alkalmazkodó töltésnek köszönhetően pedig jelentősen meghosszabbodik az akkumulátor élettartama. Az Einhell proaktív akkumulátor felügyeleti rendszere maximális biztonságot nyújt, az akkumulátorok paramétereit pedig folyamatosan felügyelik a legmodernebb alkatrészek. A háromfokozatú LED-ről bármikor leolvashatja a töltöttségi szintet. A gumírozott burkolat nagyfokú ütésvédelmet és biztos fogást garantál. A mélyedésekkel ellátott, formatervezett akkumulátorok behelyezése és kivétele rendkívül egyszerű.

 

Csak ajánlatkérés

GE-PB 36/18 Li - akkumulátortartó öv

A Power X-Change család tagja Többfunkciós – alkalmas 36 V-os és 18 V-os készülékekhez Csökkentette a termék súlyát, ha az akkumulátort a testen hordja Párnázott csípőöv az optimális viselési kényelemért Nagy csat a könnyű nyitáshoz és záráshoz Kiegészítő kábelakasztó a gyakorlatilag megbízható kábelekhez 18 V-os működéshez a második elemnyílás egyszerű eltávolítása Akkumulátor és töltő nélkül szállítva (külön megvásárolható) A GE-PB 36/18 Li Einhell akkumulátor öv csökkenti az Einhell vezeték nélküli eszköz súlyát azáltal, hogy az akkumulátort közvetlenül a testén hordja. A robusztus kialakítású és kényelmes, párnázott csípőövvel az optimális viselési kényelem érdekében az öv megkönnyíti az akkumulátoros szerszámokkal való munkát. Például a Power X-Change sövényvágókkal, oszlopfűrészekkel, többfunkciós készülékekkel, levélfúvókkal és levélporszívókkal, trimmerekkel vagy láncfűrészekkel energiahatékonyabban és kényelmesebben végezhet munkát. A Power X Change család többfunkciós tagja 36 V-os és 18 V-os készülékekhez alkalmas; tisztán 18 V-os működéshez a második elemnyílás könnyen eltávolítható. A kiegészítő kábelkampó alkalmas bonyolult munkákhoz, kis mozgástérrel: A kábelek könnyen rögzíthetők a praktikus horoghoz. A nagy csat lehetővé teszi az öv könnyű és gyors nyitását és zárását. Az akkus öv hossza egy állítható csípőöv segítségével maximum 150 cm-ig tökéletesen beállítható a testedhez.

 

Csak ajánlatkérés

PXC akku fali tartó

Kompatibilis az összes Power X-Change akkumulátorralvégtelenül bővíthető korlátlan mennyiségű akkumulátor tárolására Maximális méretezhetőség a moduláris felépítésnek köszönhetően Egyszerű összeszerelés a hornyos csatlakozásnak köszönhetően Az akkumulátor bepattintható funkciója biztosítja a rögzítést a fej felettszereléskor, valamint lakókocsiban vagy autóban való használat közben Tartalmaz 4x csavart és 4x tiplit a rögzítéshez   Termék leírásaAz Einhell Power X-Change akkumulátorrögzítő modul az Einhell összes Power X-Change akkumulátorával kompatibilis. Az okos moduláris felépítés előnyével az akkumulátorrögzítő modul végtelenül bővíthető korlátlan mennyiségű akkumulátor tárolására. Ennek eredményeként az akkumulátorrögzítő modul minden munkahelyen maximális méretezhetőséget kínál. Az egyszerű összeszerelés a hornyos csatlakozásnak köszönhetően. A rögzítő modul bepattintható funkciója biztosítja a rögzítést, még fej fölé szerelve is. Ennek köszönhetően lakókocsiba és autóba is biztonságosan felszerelhető. A készlet négy csavart tartalmaz fa falra rögzítéshez, valamint négy tiplit, négy betonra rögzítéshez.

 

Csak ajánlatkérés

18V 4,0Ah Power-X-Change Plus

Az Einhell 18 V 4,0 Ah Power X-Change PLUS akkumulátor a Power X-Change termékcsalád valamennyi tagjával kombinálható, multifunkcionális lítium-ion akkumulátorainak egyike. Az univerzális Power X-Change akkumulátorokkal a termékcsalád valamennyi készülékét működtetheti, így bátran használhatja ugyanazt az akkumulátort kerti munkákhoz, vagy épp szerszámgépek üzemeltetéséhez. Miért érdemes kipróbálnia? Mivel csupán egy-egy akkumulátorra és töltőkészülékre lesz szüksége az egyes szerszámok és gépek üzemeltetéséhez, ezért nem csak a pénztárcáját kíméli, hanem a maximális rugalmasságot biztosító akkumulátoros Power X-Change termékekkel a környezetet is óvja! Sőt! Az univerzális megoldásnak köszönhetően a különböző típusú töltők és akkumulátorok használatából és tárolásából adódó káoszt is elkerülheti. A legújabb generációs lítium-ion cellák 17%-kal kompaktabb és 20%-kal könnyebb kialakítást tesznek lehetővé, illetve 100 %-kal nagyobb teljesítményt biztosítanak, bármilyen munkához használja is a készülékeket. A teljesítményintenzív feladatok elvégzéséhez a PLUS-technológia nyújt extra támogatást. Mivel nincs memória-effektus és mélykisülés, ezért a kiváló minőségű akkumulátorok egyenletes és nagy teljesítményt tudnak leadni. A 18 V 4,0 Ah PXC PLUS a Power X-Change család csúcskategóriás akkumulátora, amelyet a TWIN-PACK technológiának köszönhetően (egy másik 18 V PXC akkumulátorral együtt) 36 V feszültséget igénylő munkákhoz is használhat. A beépített mikroprocesszornak köszönhetően az aktív akkumulátor felügyeleti rendszer (ABS) folyamatosan felügyeli és vezérli az akkumulátor valamennyi paraméterét, biztonságos működést, optimális teljesítményt, maximális üzemidőt és élettartamot biztosítva ezzel. Az aktuális töltöttségi szintet egy 3 fokozatú LED kijelzőről olvashatja le. Az akku pornak, rozsdának és fizikai behatásoknak ellenálló kivitelben készül. A gumírozott burkolat nagyfokú ütésvédelemet és biztos fogást kölcsönöz, a süllyesztett fogantyúk segítségével pedig egyszerűen kiveheti az akkumulátort a készülékekből. Egyenáram 18 V Akkumulátor kapacitása 4000 mAh Max. teljesítmény 900 W Akkumulátorok száma 1 Pieces

 

Csak ajánlatkérés

pageup